HTML

Visszatérés

2011.12.01. 16:01 4utocraZy

Elérkezett a visszatérés ideje, új formában és névvel, de - noha ez már egy másik SITE - a régi tartalommal. Az 4utocraZy arcai között igazi hírességek is tiszteletüket teszik, az ő kilétüket bár meglepetésnek szánjuk, de azt hiszem mindenki azonnal kitalálja, kik azok a celebek, akik az oldalon exkluzív írásokkal jelentkeznek majd, ha azt mondom, hogy a kortárs költészet és filmművészet legnagyobb alakjairól beszélünk, továbbá a legendásan szeretetteljes remetéről, valamint a legnagyobb és legalaposabb hírügynökség felbukkanásáról.
A hivatalos bemutatásukig viszont egyet még aludni kell, hogy a kevésbé műveltek találgathassanak még egy kicsit - azután pedig beindul a legelvetemültebb oldal, amit valaha készítettünk... Tovább!

Szólj hozzá!

Címkék: blog hírek coming soon

A bejegyzés trackback címe:

https://4utocrazy.blog.hu/api/trackback/id/tr623436569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása